11 Haziran 2009 Perşembe

Ahşap Pencere ve Kapı Montajı

-->
Bilindiği gibi ahşap pencere ve kapıların kaderini üretim kalitesi kadar montaj kalitesi de belirliyor. Yanlış monte edilmiş bir ahşap pencere ne kadar doğru da üretilmiş olsa müşteriyi kısa sürede mutsuz edecektir. Montaj da kullanılan bağlantı elemanlarının kalitesi de işçilik kadar önemlidir. Sektörün prestijli ürünlerinden Arbor ahşap pencere ve kapıları son derece titiz montaj talimatları doğrultusunda yerine monte ediliyor. Arbor montaj ekibi, ürünle kullanıcı arasında yıllarca sürecek olan bir dostluğa imza attıklarını bilincinde olarak, talimatlarda öngörülen tüm teknik gereklilikleri büyük bir hassasiyetle uyguyorlar.
Arbor ürünlerinde duvar ile kasa arasına yapıştırılan özel bir sızdırmazlık bandı kullanılıyor. Akrilat dispersiyonuna sahip yumuşak poliüretan köpükten yapılmış olan bu özel bant şişme özelliğinde dolayı doğrama ile kasa boşluğu arasını kapatarak hava ve su sızdırmazlığının yanında yalıtımı da sağlamış oluyor. Sızdırmazlık bandı klorlu bileşiklerden, FCKW ve halojenlerden arınmıştır. Sıcaklığa dayanıklılığı -30 C ile 100 C arasındadır. Yağış dayanıklılığı 10 yıldır.
Montaj

-->
Diğer pencere ve kapı üreticilerinin aksine Arbor'da, tüm aksesuarların yanısıra cam montajı da fabrika içerisinde yapılıyor. Ürün montaj yerine, bitmiş halde, ambalajında gönderiliyor. Ürün yerine takıldıktan sonra istenirse özel bir kaplamayla koruma altına alınıyor. Koruyucu kaplama, aynı mekandaki diğer tüm işler bittikten sonra kullanıcı tarafından kolaylıkla soyularak, uzun yıllar sürecek bir beraberlik başlamış oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder